Koronavírus (COVID-19) tájékoztató
Diósgyõri Várkert Panzió

Kedves Vendégeink!

A jelenleg hatályos (2022.03.29.) rendelet értelmében a szájat és orrot eltakaró maszk viselése Panziónk zárt közösségi tereiben nem kötelezõ.
A bejáratnál kézfertõtlenítõ gélt helyeztünk el, kérjük használják.

Az egészségünk védelme mindannyiunk számára fontos és az enyhítések mellett fokozott figyelmet kell fordítanunk a higiéniára. Panziónk figyelemmel kíséri és betartja a MTÜ (Magyar Turisztikai Ügynökség) és a NNK (Nemzeti Népegészségügyi Központ) ajánlásait, elõírásait.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy az alábbiak betartásával segítsék munkánkat:

A Panzió vendégei az érkezés napján 14 órától foglalhatják el szobáikat és az az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésükre.
A takarítás megnövekedett ideje miatt ezeket kérjük betartani, korábbi érkezés és késobbi kijelentkezés lehetõségérõl mindenképpen elõzetesen érdeklõdjenek.

Újonnan érkezõ vendégeinket kérjük, hogy 14-18 óra között jelentkezzenek be a Panzióba. Késõbbi bejelentkezési igényüket elõzetesen jelezzék lehetõség szerint.

Az épületbe való belépéskor a maszk (orrot és szájat takaró) viselésére vonatkozó rendelet az irányadó. Amennyiben azt rendelet írja elõ, az épületen belül a maszk viselése kötelezõ.
A bejáratnál kézfertõtlenítõ gél áll vendégeink rendelkezésére. Kérjük, használják.

A bejelentkezéskor szobánként 1 fõ lépjen a pulthoz. A többi vendéget kérjük, foglaljanak helyet a rendelkezésre álló asztalnál, a másoktól való távolságtartás (1,5 m) betartásával.
Kérjük, hogy a recepciós pultnál sorakozás közben az elõírt 1,5 méteres távolságot betartani szíveskedjenek.

Fizetéskor kérjük vendégeinket, hogy a bankkártyával, illetve SZÉP kártyával való fizetést részesítsék elõnyben. Bankkártyás fizetés esetén pay-pass terminál áll vendégeink rendelkezésére.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban (étkezések rendje, a szauna használat lehetõsége, stb.) kollégáink nyújtanak tájékoztatást a hatályos szabályoknak megfelelõen.

Kérjük, egészségesen vegyék igénybe a szállást. Betegség esetén kérjük, válasszanak új idõpontot tartózkodásuknak.

Bármilyen felmerülõ kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal!

Jó pihenést kívánunk!
#vigyazzunkegymasra

www.diosgyorivarkert.hu